033 - 799 92 08

Schilder nodig in Amersfoort?

Buitenschilder nodig in Amersfoort?

Uw woning is als het ware uw visitekaartje, de eerste indruk die mensen van u krijgen. Het is dan ook belangrijk dat het pand er niet alleen van binnen, maar ook van buiten netjes uitziet. Dit geldt voor particulieren, maar zeker ook voor bedrijven. Een eerste indruk kan immers doorslaggevend zijn! Als schildersbedrijf weten wij als geen ander dat strak schilderwerk bijdraagt aan de uitstraling van uw pand. Wij verzorgen daarom in de regio Amersfoort het buitenschilderwerk uw:

  • deuren
  • kozijnen
  • gevel
  • (buiten)muren
  • dakkapel
  • complete pand

Wij leveren vakwerk

Als buitenschilder leveren we uitsluitend vakwerk. Daarom kijken we naar het materiaal en kiezen we voor een verf die optimale bescherming biedt tegen de weersomstandigheden. De warmte in de zomer en de vrieskou in de winter hebben grote invloed op de verf en het onderliggende materiaal. Een verkeerde keus in het type verf en slechte afwerking zorgen ervoor dat uw veel vaker onderhoud moet laten plegen. Kies daarom voor de kwaliteit, vakmanschap en een professionele afwerking van uw schilderwerk buiten!

Gevels, deuren en kozijnen

Een belangrijk deel van buitenschilderwerk is het schilderen van uw houtwerk, waaronder deuren en kozijnen. Eventuele houtrot wordt door ons verwijderd en gerepareerd, vaak zonder dat het hele kozijn vervangen hoeft te worden. Zo houdt u de kosten laag!

Meer weten over onze werkzaamheden? Neem dan eens contact met ons op, dan vertellen we u meer. In Amersfoort en omstreken kunt u altijd rekenen op De vakman.

Ons werkgebied

Amersfoort, Eemdijk, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Woudenberg en omgeving.

Waarom kiest u voor ons?

  • 25 jaar ervaring
  • Breed gespecialiseerd
  • Altijd goed bereikbaar

Maak een afspraak

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar
033 - 799 92 08.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

Werkgebied

Amersfoort, Hilversum, Utrecht, Almere en omgeving.

Hoofdvestiging