085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schilder in Amersfoort?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Amersfoort

Allround schildersbedrijf in Amersfoort

Wij zijn een ervaren schildersbedrijf dat actief is in Amersfoort en omgeving. Voor alle verfklussen in en om huis kunt u bij ons terecht. Door de jaren heen hebben wij een goede naam opgebouwd, evenals een grote tevreden klantenkring. Professionaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit zijn woorden die omschrijven waar de door ons aangedragen professional voor staat. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Kleine en grote projecten

Al uw schilderwerk kunt u met een gerust hart aan ons uit handen geven. Of het nu gaat om het verven van één enkele muur, een kamer of zelfs uw gehele woning: wij zijn het geschikte schilderbedrijf. Ook kunnen we grotere projecten vakkundig realiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons schildersbedrijf en onze diensten!

Meer dan alleen schilderwerk

Voor het schilderen van uw wanden en plafonds schakelt u in Amersfoort onze professionele schilders in. Ook het onderhouden van bestaand schilderwerk behoort tot onze werkzaamheden, evenals reparatiewerken en plafond- muur- en gevelafwerking. Tevens kunt u bij ons aankloppen voor stukadoors- en kluswerkzaamheden. Daarmee onderscheiden we ons van andere schildersbedrijven in de regio. Voor een uitgebreid servicepakket bent u, kortom, in en om Amersfoort bij ons schildersbedrijf aan het juiste adres!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een schilder die werkzaam is in Amersfoort bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606