033 - 799 92 08

Schilder nodig in Amersfoort?

Allround schildersbedrijf in Amersfoort

Wij zijn een ervaren schildersbedrijf dat actief is in Amersfoort en omgeving. Voor alle verfklussen in en om huis kunt u bij ons terecht. Door de jaren heen hebben wij een goede naam opgebouwd, evenals een grote tevreden klantenkring. Professionaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit zijn woorden die omschrijven waar De vakman voor staat. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Kleine en grote projecten

Al uw schilderwerk kunt u met een gerust hart aan ons uit handen geven. Of het nu gaat om het verven van één enkele muur, een kamer of zelfs uw gehele woning: wij zijn het geschikte schilderbedrijf. Ook kunnen we grotere projecten vakkundig realiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons schildersbedrijf en onze diensten!

Meer dan alleen schilderwerk

Voor het schilderen van uw wanden en plafonds schakelt u in Amersfoort onze professionele schilders in. Ook het onderhouden van bestaand schilderwerk behoort tot onze werkzaamheden, evenals reparatiewerken en plafond- muur- en gevelafwerking. Tevens kunt u bij ons aankloppen voor stukadoors- en kluswerkzaamheden. Daarmee onderscheiden we ons van andere schildersbedrijven in de regio. Voor een uitgebreid servicepakket bent u, kortom, in en om Amersfoort bij ons schildersbedrijf aan het juiste adres!

Ons werkgebied

Amersfoort, Eemdijk, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Woudenberg en omgeving.

Waarom kiest u voor ons?

  • 25 jaar ervaring
  • Breed gespecialiseerd
  • Altijd goed bereikbaar

Maak een afspraak

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar
033 - 799 92 08.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

Werkgebied

Amersfoort, Hilversum, Utrecht, Almere en omgeving.

Hoofdvestiging