085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schilder in Amersfoort?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Amersfoort

Allround schildersbedrijf in Amersfoort

Wij zijn een ervaren schildersbedrijf dat actief is in Amersfoort en omgeving. Voor alle verfklussen in en om huis kunt u bij ons terecht. Door de jaren heen hebben wij een goede naam opgebouwd, evenals een grote tevreden klantenkring. Professionaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit zijn woorden die omschrijven waar de door ons aangedragen professional voor staat. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Kleine en grote projecten

Al uw schilderwerk kunt u met een gerust hart aan ons uit handen geven. Of het nu gaat om het verven van één enkele muur, een kamer of zelfs uw gehele woning: wij zijn het geschikte schilderbedrijf. Ook kunnen we grotere projecten vakkundig realiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons schildersbedrijf en onze diensten!

Meer dan alleen schilderwerk

Voor het schilderen van uw wanden en plafonds schakelt u in Amersfoort onze professionele schilders in. Ook het onderhouden van bestaand schilderwerk behoort tot onze werkzaamheden, evenals reparatiewerken en plafond- muur- en gevelafwerking. Tevens kunt u bij ons aankloppen voor stukadoors- en kluswerkzaamheden. Daarmee onderscheiden we ons van andere schildersbedrijven in de regio. Voor een uitgebreid servicepakket bent u, kortom, in en om Amersfoort bij ons schildersbedrijf aan het juiste adres!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Amersfoort en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amersfoort bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606