033 - 799 92 08

Schilder nodig in Amersfoort?

Plafond witten in Amersfoort?

Kunnen de plafonds in uw woning wel een opfrisbeurt gebruiken? Of heeft u een nieuw appartement gekocht en moeten de plafonds nog gewit worden? Het witten van uw plafond kan een vervelende klus zijn. U werkt boven uw macht, u zit na afloop vaak onder de verfspetters en het is lastig om de verf streepvrij aan te brengen. Kortom, genoeg redenen om voor het plafond sauzen een schilder in te schakelen. In Amersfoort en omgeving staan onze specialisten voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat uw plafond weer netjes wit is.

Professionele werkwijze

Wij vinden het van groot belang dat u zo min mogelijk overlast heeft van onze werkzaamheden. Of het nu gaat om een kleine schilderklus of juist om het witten van al uw plafonds; voor elke klus stellen wij een professioneel plan op. In dit plan staat precies beschreven wat we gaan doen, hoe we te werk gaan en welke soorten verf we gebruiken. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u zeker dat uw schilderklus in goede handen is.

Mogelijkheden bespreken?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van plafond witten? Of wilt u direct een afspraak maken voor het sauzen van uw plafond? Neem dan contact met ons op. Wij staan in de regio Amersfoort voor u klaar!

Ons werkgebied

Amersfoort, Eemdijk, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Woudenberg en omgeving.

Waarom kiest u voor ons?

  • 25 jaar ervaring
  • Breed gespecialiseerd
  • Altijd goed bereikbaar

Maak een afspraak

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar
033 - 799 92 08.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

Werkgebied

Amersfoort, Hilversum, Utrecht, Almere en omgeving.

Hoofdvestiging