033 - 799 92 08

Schilder nodig in Amersfoort?

Professioneel schildersbedrijf in Nijkerk

Is uw woning toe aan een nieuw laagje verf? Begint de verf op uw kozijnen af te bladderen of wilt u uw huis een nieuwe sfeer geven? Ons schildersbedrijf staat in Nijkerk en omgeving voor u klaar. Wij beschikken over jarenlang ervaring in het vak. Onze schilders zijn gespecialiseerd in al uw onderhoud- en schilderwerkzaamheden. Of het nu gaat om binnen- of buitenklussen: wij staan voor u klaar.

U staat als klant centraal

Onze schilders staan in Nijkerk en omgeving bekend als uitstekende vakmannen. Dat komt omdat wij kwaliteit leveren en onze klanten centraal stellen. Samen met u kijken wij naar uw mogelijkheden. Daarbij houden we rekening met onze technieken en uw smaak en stijl. Wij weten alles van kleurgebruik en materialen. Graag adviseren we u hierover.

Onze winterschilder

Ons schildersbedrijf beschikt in de wintermaanden over professionele winterschilders. De winter is voor ons een laagseizoen. Hierdoor kunnen we u nog meer bieden. We zijn u sneller van dienst en kunnen u flinke kortingen geven op zowel binnen- als buitenschilderwerk.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen in de regio Nijkerk? Neem dan contact met ons op. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo krijgt u snel inzicht in kosten.

Liever direct een antwoord? Bel dan naar 033 - 799 92 08. Wij staan u graag te woord.

Ons werkgebied

Amersfoort, Eemdijk, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Woudenberg en omgeving.

Waarom kiest u voor ons?

  • 25 jaar ervaring
  • Breed gespecialiseerd
  • Altijd goed bereikbaar

Maak een afspraak

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar
033 - 799 92 08.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

Werkgebied

Amersfoort, Hilversum, Utrecht, Almere en omgeving.

Hoofdvestiging